Somaspor’un Play-Off Oynayacağı Stad Belli Oldu.

Somaspor’un Play-Off Oynayacağı Stad Belli Oldu.

Bölgesel Amatör Lig’den, Spor Toto 3. Lig’e Yükselme Play-Off 1.Tur müsabakalarının eşleşmeleri belli olduktan sonra, gözler karşılaşmaların oynanacağı stad ve saatlerine çevrildi.

SOMADASPOR

Somaspor- Bucak Belediye Oğuzhanspor arasında oynanacak Bölgesel Amatör Lig Play-Off 1.Kademe maçı 4 Mayıs 2019 Cumartesi günü saat: 15.00’de Denizli Atatürk stadında oynanacak.

Somaspor,Cumartesi günü oynanacak olan Bucak Belediye Oğuzhanspor karşılaşmasını galibiyetle tamamlaması halinde 2019-2020 futbol sezonunda Türkiye 3. Liginde mücadele etme hakkını elde edecek..

İstemediğimiz bir sonuçla karşılaşırsak, 2.Kademe maçımızı Kocaeli temsilcisi 9.Grup lideri Derince Belediyespor ile oynayacağız.. Bilindiği üzere Derince Belediyespor ilk turu bay geçmişti.

SİYAH-İNCİLER ÇIKARMA YAPACAK
Zorlu geçen 24 haftayı zirvede tamamlayarak 3. Lige yükselme final maçında Bucak Belediye Oğuzhanspor ile eşleşen Somaspor taraftarları 04 Mayıs 2019 Cumartesi günü Denizli’ye çıkarma yapacak.

Somaspor’un Bucak Belediye Oğuzhanspor ile Denizli Atatürk Stadında oynayacağı karşılaşmayı izlemek için binlerce taraftarın konvoy halinde gidebilmeleri için Kulüp Yöneticileri ve Belediye tarafından gerekli önlemler şimdiden alınmaya başlandı.




ÇETİN, ”GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜ”
Somaspor Kulübü 2.Başkanı İhsan Çetin, taraftarlara seslenerek ; “3. Lig yolunda zorlu bir doksan dakikaya çıkacağız. Rakibimizle ilgili kamuoyunda çıkan ”kolay lokma” yakıştırmasına katılmıyoruz. Bucak Oğuzhan Belediyespor;  Kepez, Manavgat, Söke, Davraz ve Aydınspor’un olduğu grupta ipi göğüslemeyi başarmış güçlü bir takım.. O yüzden kolay bir maç olmayacağı kesin.. Bu anlamda takımımıza olduğu kadar taraftarlarımıza da çok iş düşecek.”dedi.

Sezon başından beri “Zafer İnananlarındır” diyen Somaspor Kulübü 2.Başkanı Çetin; “Belediye başkanımız  sn Ali Tulup, Somasporumuzun başarısı için her türlü fedakarlığı yapmakta. Bu anlamda da otobüslerimiz ile ilgili bilgilendirme hafta içinde yapılacaktır.”diye konuştu.




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN