Somaspor’da Teknik Adam İşi Tamam

Somaspor’da Teknik Adam İşi Tamam

Somaspor kulübü,  ligde başarılı bir sezon geçiren Burhanettin Basatemür ile yeni sezon öncesinde nikah tazeledi.

Sezon başı göreve getirilen ve ilk sezonunda takımı 2.ligin kapısına kadar dayatma başarısı gösteren Burhanettin Basatemür ile masaya oturan Siyah-Beyazlı yönetimin, tecrübeli teknik adamla yeni sezon için yeniden anlaşmaya vardığı ifade edildi.

Play-Off maçlarının bitmesiyle beraber ilk iş olarak başarılı teknik adam Burhanettin Basatemür ile masaya oturduklarını kaydeden Somaspor yönetim kurulu adına genel kaptan Adullah Karış, “Burhanettin hocamızla yeniden anlaşma sağladık. Umarım her iki taraf için de hayırlı olur. Burhanettin hocamız bilgi-birikim ve donanımıyla kısa sürede takıma büyük ivme kazandırdı. Yeni sezonda da onunla devam edecek olmaktan dolayı oldukça mutluyuz. Somaspor’u hedefe ulaştırma adına hocamızın geçen sezon olduğu gibi bu sezonda elinden geleni yapacağına şüphemiz yok” dedi.



BURHANETTİN BASATEMÜR

Başarılı Bir Sezon Geçirdi

Siyah-beyazlı kulüple 5 Temmuz’da teknik direktörlük görevine başlayan Burhanettin Basatemür, ligde takımının başında çıktığı 28 maçta; 13 galibiyet, 6 beraberlik ve 9 mağlubiyet yaşadı. 39 gol atıp 29 gol yiyen Somaspor, 45 puanla 2.sırada yer aldı.

Diyarbekirspor, Yozgatspor, Darıca GB, Batman Petrolspor, Gölcükspor, Osmaniye FK, Nazilli Bld.Spor, Bayrampaşspor ve Halide Edip Adıvaspor gibi bu ligin tozunu yutmuş tecrübeli takımların arasından sıyrılıp Play-Off oynadı.

Ligde iki kez mağlup olduğu Muğlaspor’u mağlup edip, Pazarspor ile final maçı oynadı. 3-2 mağlup olduğu final karşılaşması sonrasında 2.Ligin kapısından dönen Basatemür’lu Somaspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda da 2 galibiyet 1 mağlubiyet ile 3.tura çıkma başarısı göstermişti.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN