Somaspor’da Mustafa Şen Umutlu..

Somaspor’da Mustafa Şen Umutlu..

Somaspor’da bu hafta sonu Atatürk Stadında oynayacağı Manisa Derbisi niteliğindeki Yunus Emre Belediyespor maçının hazırlıkları sürüyor..

Geçen hafta Çiğli Belediyespor karşısında alınan mağlubiyeti telafi etmek isteyen Somaspor’da, Teknik Sorumlu Mustafa Şen, Yunus Emre Belediyespor maçını çıkış maçı olarak görüyor.
Atatürk Stadında yapılacak antrenman öncesinde açıklamalarda bulunan Somaspor Teknik sorumlusu Mustafa Şen, “Çoğuna göre şampiyonluğu Çiğli Belediyespor maçında bıraktık. Bize göre şampiyonluk şansımız matematiksel olarak hala devam ediyor. Ligde oynanmamış 9 tane bir birinden zorlu karşılaşmalar var. Önceliğimiz bu hafta sonu oynayacağımız Yunus Emre Belediyespor maçı olacak. Takım olarak kredimizi tükettik. Bundan sonra her maç bizim için final niteliğinde olacak. İşte bu final maçlarının ilki olan Yunus Emre Belediyespor maçını alıp sonraki haftalara daha ümitli bakacağız”dedi.


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN