Somaspor’da Hareketli Saatler..

Somaspor’da Hareketli Saatler..

İkinci yarı planlaması çerçevesinde transfer çalışmalarını hız veren Somaspor, iki oyuncuyu kadrosuna kattı.

İlk yarının bitimiyle beraber giden ve gelen futbolcular konusunda hareketli saatler yaşayan Somaspor, 6 oyuncu ile yollarını ayırırken iki oyuncuyu bünyesine kattı..

Siyah-beyazlı camia, Yasin Hatipoğlu, Bilal Şeflek, Ahmet Tamet, Çağlayan Gülügen, Bedirhan Çelik ve Hayri Mert Yomralıoğlu ile de yollarını ayırmıştı.

Ayrılan futbolcuların yerini doldurma adına iki oyuncu Melih Vardar ve Cafer Can Aksu’yu kadrosuna kattı.


Melih Vardar;

2 Ağustos 1993 İzmir doğumlu forvet futbola Bucaspor altyapısında başladı. Melih sırasıyla Bergama Belediyespor, 1920 Maraşspor, Akçaabatspor, Gölbaşıspor, Bucaspor, Tire 1922 Spor, Turgutluspor ve Kızılcabölükspor formalarını terletti.
Son olarak Kızılcabölükspor’da forma giyen Melih, 12 maçta 4 gol attı,

Cafercan Aksu;

15 Ocak 1987 Antalya doğumlu orta saha-forvet oyuncusu futbola Galatasaray altyapısında başladı. Cafercan sırasıyla Rize, Büyükşehir Bld, Orduspor, Gaziantep, Konyaspor, Boluspor, Tavşanlı Linyitspor, Karşıyaka, Kocaeli Birlik, Kırklareli, Darıca GB, Hekimoğlu ve Bucaspor formalarını terletti.
Son olarak Bucaspor’da forma giyen Cafercan, 11 maçta 1 gol attı.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN