Somaspor’da Erman Güraçar İstifa Etti!

Somaspor’da Erman Güraçar İstifa Etti!

Bölgesel Amatör Lig’de her sezon olduğu gibi bu sezonda şampiyonluk parolası ile yola çıkan Somaspor’da, Çiğli Belediyespor mağlubiyetinin ardından Teknik Sorumlu Erman Güraçar yönetimle karşılıklı anlaşarak istifa etti.

Çiğli Belediyespor maçından sonra takımla yollarını ayırma kararı alan Erman Güraçar: ‘‘Takımımızın bu konumda olmasını bende istemezdim, kalıp Somaspor’u çok istediği ve arzuladığı noktaya getirmek isterdim. Fakat gün itibari ile yönetimle karşılıklı oturup, antrenör değişikliğinin takıma belki de daha faydalı olacağını düşündüm ve böyle bir karar aldım”dedi.

Siyah- beyazlılar’da pazar  günü evinde oynayacağı Yunus Emre Belediyespor maçına kadar takımı yardımcı antrenör Mustafa Şen hazırlayacak…


ERMAN GÜRAÇAR’IN KARNESİ

Somaspor’un başında 15 lig maçına çıkan Erman Güraçar 8 galibiyet, 2 beraberlik alırken 5 kez sahadan yenilgi ile ayrıldı. 26 puanla 4.sırada yer alan Somaspor, bu dönemde 15 lig maçında 16 gol yerken rakip ağlara 19 gol atabildi.


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN