Somaspor’a Alt Yapıdan Gelen Oyuncu Sayısı 7 Oldu

Somaspor’a Alt Yapıdan Gelen Oyuncu Sayısı 7 Oldu

Somaspor, altyapı kadrosundan A-takım kamp kadrosuna 2 oyuncu daha dahil etti.

.

TTF 3. Lig ekiplerinden Somaspor‘un teknik direktörü Burhanettin Basatemür‘un isteği doğrultusunda altyapı kadrosundan A-takım kamp kadrosuna 2 oyuncu katıldı.

Kadir Karış, Mustafa Şengül, Özcan Kalman, Özkan Kalman, Arda Ünal’dan sonra Cengizhan Akbulut ve Serkan Gölükçü A-takım kadrosuna dahil olmasıyla beraber alt yapıdan gelen oyuncu sayısı toplam 7 oldu.

Siyah-beyazlı ekibin bu rakamı, kulüp tarihinde ilk defa en yüksek sayıda altyapıdan yetişerek A takım kamp kadrosuna katılan sayı oldu.

CENGİZHAN AKBULUT



SERKAN GÖLÜKÇÜ

Basatemür, ”İkisi de Yetenekli Oyuncu”

Takımın teknik patronu Burhanettin Basatemür, kampa dahil ettiği Cengizhan ve Serkan için; ”Tunay, Mustafa, Kadir, Özcan, Özkan, Arda ile beraber altyapımızdan Serkan ve Cengizhan’ıda takımımıza aldık. İkisi de yetenekli oyuncular, geçen yıl maçlarını takip ettiğimiz oyuncularımızdı. Fiziksel olarak güçlen diklerinde iyi işler yapabilecek kapasiteleri var.dedi.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN