Somaspor, Zaferspor,Turgutalp GSK ve Masterler İçin Zorlu Hafta!

Soma’da bu hafta sonu 4 takımımız ile, zorluk derecesi yüksek dolu dolu futbol heyecanı yaşayacağız..

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Somaspor, Ege Masterler ligindeki Soma Masterler ve Manisa 2.Amatör Küme’de topladıkları 10’ar puanla 1. ve 2.sırayı paylaşan Soma Zaferspor ile Turgutalp Gençlikspor, bu hafta sonu zorluk derecesi yüksek karşılaşmalar oynayacak.

SOMASPOR-ÖDEMİŞSPOR

Bölgesel Amatör Lig 8.Grupta topladığı 54 puanla en yakın rakibi Yıldırım Belediyespor’un önünde 5 puan farkla lider durumda bulunan Somaspor, bu hafta sonu Ödemişspor karşısında çok önemli sınav verecek..Rakibimiz Yıldırım Belediyespor’un kalan maçlarını kayıpsız bitirdiğini faz edersek, bizim; Ödemişspor ve Gülbahçespor maçlarından mutlaka en az 4 puanla ayrılmamız gerekiyor.

Şampiyonluk turu da atabiliriz!

Ödemiş galibiyetinin ardından, Yıldırım Belediyespor’un Yalova Kadıköyspor deplasmanında berabere kalması halinde; son maçlara bakmadan Play-Off yolunu tutacağız..

Bu anlamda Ödemişspor maçının önemi bir hayli fazla..

Bizim olduğu kadar rakibimiz içinde çok önemli bir maç..
İlk yarı 12 karşılaşmada 15 puan toplayarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Ödemişspor, ikinci yarı kadroda yaptığı değişikler sonrasında büyük çıkış yakaladı. İzmir ekibi, ikinci yarıda oynadığı 9 karşılaşmada iki beraberlik Yalova Kadıköyspor 0-0 ve Çiğli Belediyespor 1-1 bu beraberliklerde deplasmanda alındı. Diğer karşılaşmalarından galibiyetle ayrıldı. Statü gereği düşmemek için Çiğli Belediyespor ve İzmirspor ilen amansız yarış içinde olan Ödemişspor, Soma deplasmanından mutlak puan veya puanlarla ayrılmak zorunda..

24.HAFTA

Yalova Kadıköyspor – Yıldırım Belediyespor
İzmirspor – Burhaniye Belediyespor
Orhangazi Belediyespor – Urganlıspor
Ayvalıkgücü Belediyespor – Altınova Belediyespor
Somaspor – Ödemişspor
Salihli Belediyespor – Çiğli Belediyespor

25.HAFTA

Gülbahçespor – Somaspor
Ödemişspor – Ayvalıkgücü Belediyespor
Altınova Belediyespor – Orhangazi Belediyespor
Urganlıspor – İzmirspor
Burhaniye Belediyespor – Yalova Kadıköyspor
Yıldırım Belediyespor – Salihli Belediyespor

26.HAFTA

Çiğli Belediyespor – Yıldırım Belediyespor
Salihli Belediyespor – Burhaniye Belediyespor
Yalova Kadıköyspor – Urganlıspor
İzmirspor – Altınova Belediyespor
Orhangazi Belediyespor – Ödemişspor
Ayvalıkgücü Belediyespor – Gülbahçespor




SOMA ZAFERSPOR-TURGUTALP GENÇLİKSPOR

Manisa 2.Amatör Küme E-Grubunda 10’ar puanla ilk iki sırayı paylaşan Soma Zaferspor ve Turgutalp Gençlikspor, yerel derbide karşı karşıya gelecek. Zaferspor, oynadığı 4 karşılaşmada 3 galibiyeti ve 1 beraberliği bulunuyor.

Turgutalp Gençlikspor ise, 5 maçta 3 galibiyet, 1 mağlubiyet ve birde mağlubiyeti bulunuyor.. Galip gelenin zirve yolunda çok büyük avantaj yakalayacağı karşılaşma, 7 Nisan Pazar günü saat 13:00’de Linyit Stadında oynanacak..

 

6. HAFTA MAÇLARI:

Soma Zafer Turgutalp 7 Nisan 2019 Pazar Linyit 13:00
Gördes Sazoba 7 Nisan 2019 Pazar Gördes 15:00
Karabulut A.Sanayi 7 Nisan 2019 Pazar Kovalık 16:00
Selçikli Bay




SOMA MASTERLER-BOSTANLI MASTERLER

Soma’yı Ege Masterler liginde başarıyla temsil eden ve play-off oynamayı garantileyen Soma Masterler, normal sezonun son maçında 26 puanla 5.sırada yer alan Bostanlı Masterleri konuk edecek.

33 puanla, 35 puana sahip lider Dikili Masterlerin ardından 2.sırada yer alan Soma Masterler, grubu şampiyon tamamlayabilmesi için, Bostanlı Masterler galibiyetinin ardından lider Dikili Masterlerin Seferihisar deplasmanında alacağı mağlubiyeti bekleyecek.. 7 Nisan Pazar günü Linyit Stadında oynanacak karşılaşmanın başlama saati 11:00

SON HAFTA MAÇLARI

Balçova -Ay Yıldız Balçova Bld. Spor Kompleksi
Bayraklı-Saruhanlı  Buca Kaynaklar Sahası
Soma-Bostanlı Soma Linyit Sahası
Ksk 1912 Çarşı-Gaziemir Ksk Bld. Efsaneler Sahası
Seferihisar-Dikili Seferihisar Stadı

Zorlu geçecek haftada, tüm takımlarımıza başarılar diliyoruz..




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN