Somaspor-Yalova Kadıköyspor Maçının Hakemleri Değişti

Somaspor-Yalova Kadıköyspor Maçının Hakemleri Değişti

TFF Hakem ve Gözlemciler, daha önce atadığı Bölgesel Amatör Lig 8.Grup 4.haftasında evimizde oynayacağımız Somaspor-Yalova Kadıköyspor karşılaşmasının hakem triosunu değiştirdi.

TFF, karşılaşmaya daha önce; Zeki Erdem Şen, Hakan Adlı, Furkan Kocayıldız ve dördüncü hakem Tayfun Güz’ü atamıştı.

HABER:SOMADASPOR.COM

Ancak 13.10.2018 tarih itibari ile TFF’nin resmi internet sitesinde hakem triosu değişmiş. Trio neden değişti? konu ile ilgili bilgiye sahip değiliz. Buna göre maçımızı İstanbul Bölgesi Hakemlerinden Tolga Akbaba yönetecek.. Akbaba’nın yardımcılıklarını ise Burak Canbulat ve Baransel Sivayuş yapacak. Dördüncü hakem olarak İlkay Selçik görev alacak..




Orta hakem Tolga Akbaba (yukarıdaki resimde hakem triosunun arkasındaki Turkuaz eşofmanlı) 2 Mart 2014 tarihinde evimizde 5-0 galip geldiğimiz Bozüyük Vitra maçında 4.hakem olarak görev yapmıştı.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN