Somaspor Testten Geçti.

Somaspor Testten Geçti.

TFF 3. Lig ekiplerinden Somaspor’da teknik heyet ve futbolculara koronavirüs testi yapıldı.

TFF Soma Belediyesi Tesislerinde toplanan Siyah-beyazlı futbolcu ve teknik ekip, Soma İlçe Sağlık Müdürlüğünde Covid 19 testinden geçti. Muhtemelen  yarın sonuçların belli olmasının ardından çalışmalar başlayacak..

Belirsizlik Sürüyor!

 

TFF son aldığı kararla ligimizde kalan maçların 18 Temmuzda oynanacağını belirtmişti. Ancak bu hafta yada önümüzdeki hafta bizim liglerle ilgili son kararın verileceği bir toplantı daha olacağını biliyoruz.

 

Basatemür, ”Her Şeye Hazırlıklı Olmalıyız”

 

Somaspor teknik direktörü Burhanettin Basatemür konuyla ilgili olarak; ” 18 Temmuzda kaldığı yerden başlanmasını gereken ligin bu hafta yada önümüzdeki hafta bizim liglerle ilgili son kararın verileceği bir toplantı daha olacağını biliyoruz. Muhtemelen Play-off yada liglerin tescil kararı da çıkabilir. Çıkabilecek her karara hazır olabilme adına yarından itibaren çalışmalara başlayacağız. Bugün takım halinde Covid 19 testi olduk ve muhtemelen yarın sonuçları bize ulaşır. İnşallah sorunsuz ve eksiksiz şekilde çalışmalara başlayabiliriz.”

Futbola olan özlemi de  dile getiren başarılı teknik adam, ”80 gün sonra yeniden Somada olmak çok güzel, hem bizler hemde oyuncularımız futbolu çok özlemiş durumda. Yeniden taraftarımızın karşısına çıkmayı sabırla bekliyoruz. Umarım takımımız ve Somamız adına sonu başarı ile taçlanacak bir süreç yaşarız.’dedi.


YASİN TUNÇ

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN