Somaspor-Modafen Maçının Hakemleri Belli Oldu.

Somaspor-Modafen Maçının Hakemleri Belli Oldu.

3.Lig 3.Grup’ta 26 puanla 6. sırada yer alan Somaspor ile, 17 puanla 15.sırada yer alan Modafen arasında oynanacak maçın hakemleri belli oldu.

15 Aralık Pazar günü saat 13:30’da Soma Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı Konya Bölgesi Klasman hakemi Raşit Yorgancılar yönetecek. Yorgancılar’ın yardımcılıklarını ise Kerem İritangil (Antalya) ve Mustafa Güçer (Antalya) yapacak. Maçın 4.hakemliğini ise Hakan Yurtseven (Antalya) üstlenecek..

Karşılaşmanın orta hakemi Raşit Yorgancılar, Somaspor maçında ilk defa sahaya çıkarken, 4.hakem Hakan Yurtseven 2017 yılında deplasmanda karşılaştığımız Havran Fatih’i Caner Ağca’nın golüyle 1-0 mağlup ettiğimiz maçta,  Mustafa Güçer ise geçen sezon Gülbahçespor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldığımız maçta yardımcı hakem olarak sahada yer almışlardı.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN