Somaspor, İkinci Sınavını da Farklı Geçti.

Yeni sezon ikinci etap çalışmalarını Afyon’da sürdüren Somaspor, kampın üçüncü gününde oynadığı ilk hazırlık maçında İran 1.lig takımlarından Tractor Sazı FC’yi 3-0 mağlup etti.

HABER:SOMADASPOR.COM

Somaspor sahaya: Onur, Akın, Üzeyir, Gökhan, Coşkun Süleyman, Semavi, Berkant, Atalay, Mirlan ve Toma on biri ile çıktı .

Rakibi karşısında etkili bir futbol sergileyen Somaspor, ikinci yarıda 65.dakikada Süleyman Öztürk, 75.dakikada Mirlan ve 78.dakikada ise Toma’nın ayağından bulduğu gollerle İran 1.Lig ekibini 3-0 mağlup etti.

Somaspor ilk hazırlık maçını İzmir Süper Amatör takımlarından Çamdibi ile oynamış, karşılaşmadan Toma (2), Orhun ve Olgay’ın golleriyle 4-0 galip ayrılmıştı.

Siyah-beyazlılar, kamptaki ikinci hazırlık maçını Kütahya’nın Bölgesel Amatör Ligdeki temsilcisi Tavşanlı Linyitspor ile, 28 Ağustos Salı günü saat 17:00’de Afyon İl Gençlik ve Spor Hizmetleri Bakanlığına bağlı tesislerde oynayacak..



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN