Somaspor, Bayrampaşaspor Maçına Hazır

Somaspor, Bayrampaşaspor Maçına Hazır

Somaspor, Lig’in 26. haftasında oynayacağı Bayrampaşaspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Siyah-beyazlılar, yarın Soma Atatürk Stadı’nda oynayacağı Bayrampaşspor karşılaşmasının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.

TFF Soma Belediye Tesisleri’nde, Teknik Direktör Burhanettin Basatemür yönetiminde gerçekleşen antrenman ısınma hareketleri ile başlarken, çabukluk ve 5’e 2 çalışılarak antrenman tamamlandı. Siyah-beyazlı ekip antrenman sonrası kendi tesislerinde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak..

Basatemür, ”Oyuncularıma Güveniyorum”

Öncelikle idlip te şehit olan askerlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Ülkemizin güvenliği ve geleceği için canını feda eden kahramanlarımız sayesinde bugünlerdeyiz. İçimizdeki acı ile beraber hayata devam etmek zorundayız. Ve ülkemiz için ne iş yaparsak yapalım en iyisi için gayret göstermek zorundayız. Her maça olduğu gibi Bayrampaşaspor maçına da kazanmak için çıkacağız. İnşallah bunu başarırız. Bayrampaşaspor son 16 maçın 13 ünde berabere kalmış bir takım. Ancak biz içeride oynuyoruz ve kazanmak istiyoruz. Mehmet Uysal‘ın dizinde bir sakatlık var ve oynaması zor gözüküyor. Melih Şencan 4 maçtır oynayamıyor ancak yarın bizimle beraber olacak. Cafercan Aksu ve Mustafa Aydoğdu ise 18 kişilik kadroda olmayacaklar. Ben oyuncularımıza ve gençlerimize güveniyorum. Taraftarlarımızın da desteğiyle inşallah kazanan biz oluruz.”dedi.



Hakem Triosu İzmir’den

1 Mart Pazar günü saat 14:30’da Soma Atatürk Stadı’nda oynanacak  karşılaşmayı İzmir Bölgesi Klasman hakemlerinden Davut Dakul Çelik yönetecek.

Çelik’in yardımcılıklarını ise; Barış Sun, Denizcan Şahin ve dördüncü hakem Efe Soysal  yapacak.

İlk Maçı Bayrampaşaspor Kazandı.

İki takım arasında sezonun ilk devresinde deplasmanda oynanan karşılaşmayı Bayrampaşaspor, 85.dakikada Mert Somay’ın ayağından bulduğu golle 1-0 kazanmıştı. (detaylara buradan bakabilirsiniz)

İlgili Haberler;

Somaspor, Bayrampaşaspor Maçına Hazır
Somaspor-Bayrampaşa Spor Maçının Hakemleri Belli Oldu
Basatemür, İyi Savunma Yapıp İyi Hücum Edemediğimiz Bir Maçı Kaybettik
Bayrampaşaspor 1-0 Somaspor
Bayrampaşaspor-Somaspor Maç Önü..
Bayrampaşaspor-Somaspor Maçının Hakemleri Belli Oldu.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN