Somaspor 2-3 Pazarspor

Somaspor 2-3 Pazarspor

TFF 3. Lig 3.Grup Play-Off Final mücadelesinde Somaspor Pazarspor’a mağlup oldu ve 2.lig şansını kaybetti.

Temsilcimiz Somaspor, TFF 3. Lig Play-Off  final karşılaşmasında, ligde evinde 3-2 mağlup olduğu rakibine Play-Off final maçında da 3-2 mağlup oldu.

Pazarspor’un gollerini 9. ve 45. dakikada Mehmet Aytemiz, 43.dakikada Can Muhammet Vural  kaydederken, Somaspor’un gollerini ise 73.dakikada Nurettin Çağlar ve 90+3’dakikada penaltıdan Mehmet Uysal kaydetti.


Teşekkürler Arkadaşlar!

Mağlup olunan karşılaşma sonrası sayfaya maç yazısı yazmak çok zor.. Hele de bu 20 yıl sonra ayağımıza gelen fırsattan sonra alınan mağlubiyet olursa..

Her şeye rağmen zorlu lig maratonunu 13’ü lig, 1’i play-Off ,ikisi de kupa olmak üzere 16 galibiyetle tamamladık. Sezon başı Burhanettin Basatemür önderliğinde sıfırdan oluşan bir kadro ile ekonomik zorluklara rağmen bu başarıyı yakalamak hiçte kolay bir iş değil ! Teknik heyet, yönetim ve sporcu kardeşlerimiz, sezon başı ”bu takım düşmemeye oynar” tezini çürütüp ”final” oynayan bir takım yarattınız. O yüzden karakterinizi ortaya koyarak vermiş olduğunuz bu onur mücadelesi için, bizlere yaşattığınız bu güzellikler için sizlere can-ı gönülden teşekkür ediyoruz. Durmak yok, yukarıdaki görselde olduğu gibi ”Bu Filmin Sonu Yok” Siyah-Beyaz Devam

Son olarak bizi hem ligde hem final maçında yenme başarısı gösteren ve 2.lige yükselen Pazarspor‘u kutluyor, 2.ligde başarılar diliyoruz..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN