Somaspor 0-1 Tavşanlı Linyitspor

Somaspor 0-1 Tavşanlı Linyitspor

Afyon’da kamp yapan Somaspor üçüncü hazırlık maçında Kütahya temsilcisi Tavşanlı Linyitspor ile, Afyon İl Gençlik ve Spor Hizmetleri Bakanlığına bağlı tesislerde karşı karşıya geldi.

Her iki takımında tüm oyuncularına yer verdiği karşılaşmayı Tavşanlı Linyitspor 1-0 kazandı.

HABER:SOMADASPOR.COM

Somaspor sahaya: Tunay-Üzeyir-Caner-Gökhan-Akın-Olgay-Berkant-Hasan-Oğulcan-Toma ve Mirlan on biri ile çıkarken, Tavşanlı Linyitspor; Erman-Şahin-Bülent-Emre-Fatih-Murat-Suat-M.Meşe-Cengizhan-İbrahim ve Necati on biri ile sahada yer aldı.

Siyah-beyazlılar, Bölgesel Amatör Lig 9.Grupta yer alan ve şampiyonluk mücadelesi verecek Tavşanlı Linyitspor’a 35.dakikada Murat Kurt’un ayağından yediği golle 1-0 mağlup oldu..

T.LİNYİTSPOR’UN 2.ETAP KAMPI 3 EYLÜL’DE AFYON’DA

9.Grupta şampiyonluğa oynayacak takımlar arasında yer alan Tavşanlı Linyitspor, Tavşanlı da geçen ilk etap çalışmalarının ardından, ikinci etap çalışmaları için 3 Eylül’de Afyon’a gidecek. Teknik Direktör Erhan Sarıgöl yardımcıları Fatih Akdemir ve Fatih Mumucu yönetimindeki Tavşanlı Linyitspor, 13 gün sürecek Afyon kampını Çakmak Otelde sürdürecek.

Kırmızı-siyahlılar, daha önce evinde Filistin Kudüs’ü deplasmanda ise Bozüyük Vitra takımlarıyla oynadığı hazırlık maçlarını aynı skorla 1-0 kazanmıştı..



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN