Soma’lı Hakemlerimiz Sıkı Çalışıyor

Soma’lı Hakemlerimiz Sıkı Çalışıyor

Soma mızın ve Türk futbolunun geleceği hakemlerimiz, Salı ve Perşembe günleri Linyit Stadı’nda yaptıkları performans artırıcı koşularla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İlçemiz klasman hakemi Oğuz Akyüz ve İl hakemlerimizden, Ramazan Boz, Ramazan Güçlü, Yunus Erol, Mert Yetim ve Aday Hakemler, Hatice Nur Alaca ve Bedirhan Sezer ilçemizi profesyonel ve amatör liglerde temsil ediyor.

manisa hakemler

Salı ve Perşembe Sıkı Çalışıyorlar

Profosyonel Lig, Süper Amatör lig, 1.ve 2. Amatör lig ve altyapı karşılaşmalarını başarıyla yürüten İlçemiz hakemleri, yeni sezonda formda kalabilme adına hazırlıklarına  yoğun koşu temposunda sürdürüyor. Linyit Stadı’nda gerçekleştirdikleri antrenmanda klasman hakemi Oğuz Akyüz önderliğinde koşuyla başlayan çalışmalar yapılan ısınma hareketleri ve açma germe hareketleri ile son buluyor.

Somadaspor olarak; sayıları her yıl yeni açılan aday hakem kurslarıyla artan Somalı hakemlerimize müsabakalarında başarılar diliyor, futbol ile ilgilenen ve hakem olmak isteyen gençlerimizi de aday hakem kurslarını takip etmeyi öneriyoruz.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN