Soma Zaferspor’a Kadınlar 1.Liginden Milli Transfer

Soma Zaferspor’a  Kadınlar 1.Liginden Milli Transfer

TFF Kadınlar 3.Lig  5.Grup lideri Soma Zaferspor’a  1.Lig’den Milli Transfer..

Ara transfer dönemine hızlı giren Zafer Spor Yönetimi, Kadınlar 1.Ligi takımı olan Kireçburnu Sporda oynayan, 1997 doğumlu Selin Sivrikaya‘yı kadrosuna kattı.

SOMADASPOR

U-17 ve U-19 Milli takımlarında 41 kez Milli formayı giyen Selin Sivrikaya Soma Zafer sporun yeni forveti.

Şu ana kadar milli maçlarda ve liglerde 86 gölü olan Selin bundan sonra gollerini Zafer Spor için atacak.

Transfer hakkında görüşlerine başvurduğumuz Takımın Teknik Sorumlusu Hakan Arslancan “Bu sezon futbol kalitesi iyi takımların olduğu bir grupta mücadele ediyoruz.  İlk devreyi lider bitirdik. Bu arada eksik yönlerimizi gördük. Gol yollarında bizim sorunumuza çözüm olacak kariyerli bir oyuncu aldık. Selin Akhisar da ikamet ediyor ve ailevi nedenlerden dolayı ailesinin yanına döndü ve bizimle oynamak istediğini belirtti. Bizde memnuniyetle kendisini aldık.” Dedi.




Selin Sivrikaya ise “Türkiye liglerinin en iyi alt yapısına sahip ciddi bir takımına geldim. Takımıma ve buradaki kızlara katkı sağlaya bilmek için elimden geleni yapacağım . Akhisar’da doğup büyüdüm keşke Zafer Spor o yıllarda kurulmuş olsaydı, burada kızlar için her detay düşünülmüş, bir çok 1. ve 2. lig kulüplerinde olmayan imkanlara sahipler. Hakan hocamın bizler için büyük bir şans olduğunu düşünüyorum.” dedi




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN