Soma Zaferspor, Antalya’ya 3 Puan İçin Gidiyor..

Soma Zaferspor, Antalya’ya 3 Puan İçin Gidiyor..

Soma Zaferspor Bayan Futbol Takımımız, Antalya’ya mutlak 3 puan parolası ile gidiyor..

TFF Bayanlar 3.Lig 3.Grupta sezona iki deplasman birde iç saha galibiyeti ile süper başlangıç yapan Soma Zaferspr Bayan Futbol Takımı, geçen hafta 40 dakikasını 10 kişi oynadığı maçta grubun güçlü takımlarından Horozkent Spor’a mağlup olmuştu.

Hakan Arslancan’ın öğrencileri, bu hafta sonu Antalya deplasmanında Demirspor’u mağlup edip geçen hafta kaybedilen Horozkent Spor maçının telafisini yapmak amacında..

Antalya’ya Hareket Yarın Sabah

Geçen hafta aldığı talihsiz sonuçtan sonra, hazırlıklarını tamamlayan Zafer Spor Kadın Futbol Takımı, Cumartesi sabah Antalya Demir Spor ile oynayacağı maç için Antalya’ya hareket edecek.


HAKAN ARSLANCAN
Arslancan, “Hedefimizde Bir Değişiklik Yok”

Takımın başarılı teknik direktörü Hakan Arslancan: “Hedefimizde bir değişiklik yok. Rakibimiz de bizim gibi iddialı bir ekip. Bu hafta Antalya deplasmanından iyi bir sonuç ile dönerek morallenmek istiyoruz. İyi hazırlık yaptık. Şu anda puan sıralamasında üstümüzde olan bütün takımlar ile maçlarımızı tamamladık. Bu gruptan ilk üç takım Play-off’a çıkacak ve bunlardan biri biz olacağız. Sonra 3 maç daha oynayıp kazanıp bir üst lige çıkma mücadelemizi sürdüreceğiz.”dedi.

8 Aralık Pazar günü Antalya / Kepez Kuzeyyaka Sahasında saat 11:00’de oynanacak karşılaşmayı Antalya Bölgesi Hakemlerinden Orçun Özer, Meltem Tarım ve Eda Diksaç yönetecek..


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN