Soma Yunus Emre Tenis Kulübü Eğitimleri Başlıyor!

Soma Yunus Emre Tenis Kulübü Eğitimleri Başlıyor!

Soma’da yeni kurulan Yunus Emre Tenis Kulübü, bahar ayının yaklaşmasıyla beraber etkinliğini arttırdı.Tenis Eğitimiyle ilgili kulüpten yapılan açıklamaya göre; Anasınıfı, İlkokul, Ortaokul, ve yetişkin gruplarının tenis eğitimleri Nisan ayında başlıyor.

SOMADASPOR

Öncesinde yapılacak olan tenis yetenek taraması ile öğrenci grupları oluşturularak Kulüp bünyesinde lisanslı sporcular yetiştirilecek.

ÇALIŞMA ALANLARI
Açık tenis kortu ve Kapalı tenis sahasıyla yaz ve kış dönemleri olarak eğitimler tüm sene boyunca devam edecek
Soma Yunus Emre Tenis Kulübü olarak hedeflerini 7 den 70’e tüm Soma halkına bu sporu tanıtmak ve sevdirerek tenis oynayan bireyler yetiştirmek.
Ayrıca performans sporcuları, öğrenci grupları, hobi( yetişkin ) gruplar,özel dersler olarak eğitimleri de olacak.

ANTRENÖRLER
Daha önce çeşitli kulüplerde çalışmış tecrübeli ve deneyimli antrenörler Refik AĞARTAN ve Osman SÜLÜN eşliğinde eğitimler yapılacak.
Kulüp yetkilileri ile temasa geçmek için aşağıdaki resmi hesaplardan ulaşabilirsiniz..

instagram@somayunusemreteniskulubu Refik AĞARTAN : 05446376770
facebook@somayunusemreteniskulübü Osman SÜLÜN : 05321670916








Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN