Soma ve EML’nin Gururu Oldular..

Soma ve EML’nin Gururu Oldular..

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Kapalı Spor Salonunda yapılan  Liseler Arası Taekwondo İl Seçmelerine Soma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Mehmet Gür 45 kilo da İl birincisi oldu.
Aynı kategoride ter döken Polat Küçük ise İl üçüncüsü oldu.

Soma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Hocası Sılay Mutlu elde edilen başarı için şunları söyledi: ”Soma Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi olarak iki sporcumuzu kürsüde görmek bizleri çok mutlu etti. Sporcularımızı turnuvaya hazır hale getiren ve antrene eden Serdal Gündoğan hocamızı ve dereceye giren öğrencimizi tebrik eder, Bursa’da yapılacak olan grup yarışmalarında başarılar dileriz”dedi.




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN