Soma Masterler, Yücel Biçer’i Sene-i Devriyesinde Yalnız Bırakmadı.

Soma Masterler, Yücel Biçer’i Sene-i Devriyesinde Yalnız Bırakmadı.

Soma Masterler, gecen sene bugün geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden kalecileri Yücel Biçer’in sene-i devriyesinde yalnız bırakmadı.

SOMADASPOR

Soma Masterlerin oluşumunda aktif rol oynadığı gibi kazanılan şampiyonlukta büyük pay sahibi olan güzel insan Yücel Biçer, Mevlüt’ünde duygu dolu anlar yaşandı.

Yücel Biçer’in ailesi tarafından yapılan mevlüt e katılan Soma Masterler’de Şirvan Özel, mevlüt ile alakalı yaptığı konuşmada, “Değerli ağbimizi özlemle, saygıyla ve minnetle anıyoruz. Aradan 1 yıl geçmesine rağmen acısını hala yüreğimizde taşıyoruz. Bizlere güzel şeyler bırakarak aramızdan ayrıldı. Bir kez daha kendisine Allah’tan rahmet diliyorum” diye konuştu.

ACIMIZA ORTAK OLDUNUZ
Yücel Biçer’in kızı Seçil Biçer, böyle bir günde hayır cemiyetine katılan Soma Masterlere hitaben yaptığı konuşmada; ”Saygıdeğer Soma Masterler ailesi, acımıza ortak oldunuz, destek oldunuz, arayıp sormayı ihmal etmediniz, Babamın aramızdan ayrılmasından bu yana desteğinizi eksik etmediniz. Çoğunuz ile şahsen tanışma imkanım olmasa da babamdan hep dinledim sizleri.. Ve sizler bize o kadar güzel bir duygu yaşattınız ki bugün kelime bulamıyorum içimdekileri anlatmaya.. Hepinize öncelikle Canparçam Babam Yücel BİÇER adına sonra annem ve kardeşim Anıl Sergen BİÇER adına çok teşekkür ediyorum..Sizlerin bize dediği gibi “siz bize Yücel abinin emanetisisiniz” aynı hislerle sizler de bize babamızın emanetsiniz. Babam bizlere sizler gibi vefalı, yüreği sevgi dolu bir takım bıraktı.. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”dedi.

Merhumun takım arkadaşı olarak, kendisine Allahtan rahmet, ailesine sabırlar diliyoruz..








Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN