Soma Masterler Turnuvayı Tamamladı.

Hatay’da devam eden 5.Türkiye Masterler Şampiyonasında gruplarda son maçlar bugün oynandı.

Oldukça sıcak havada oynanan karşılaşmalarda İskenderun Masterler, Konfedarasyon Grubunu lider tamamladı.

Soma Masterler ise Karacailyas Masterlere mağlup oldu ve turnuvayı dördüncü sırada tamamladı.

HABER:SOMADASPOR.COM

 

SOMA MASTERLER 1-2 KARACAİLYAS MASTERLER

Federasyon Grubunda yer alan Soma Masterler, Bora Bilgener’in attığı gole, iki golle cevap veren Karacailyas Masterlere 2-1 mağlup oldu.




EKSİK OYUNCULAR ARANDI!

Böylesine önemli ve 3 gün üst üste ara vermeden oynanan maçlarda kadronun geniş olması lazım. 16 Futbolcu ile turnuvaya giden Soma Masterlerde Yusuf İpek, Halil Sümer, Yusuf Mayak, İlker Çakır, Seyit Çetinkaya ve Ali Yıldız gibi önemli oyuncuların yokluğu büyük ölçüde hissedildi.

İSKENDERUN FİNAL OYNAYACAK

Grupta şampiyonu belirleyecek maçta İskenderun Masterler, Gebze Masterleri 3-1 mağlup etti ve Şampiyonlar Grubundan gelecek takım ile Pazar günü final oynama hakkını elde etti.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN