Soma Masterler İki Önemli İsmi Bünyesine Kattı

Soma Masterler İki Önemli İsmi Bünyesine Kattı

6 Sezondur Ege Masterler Ligi’nde mücadele eden Soma Masterler, 2019-2020 sezonu öncesinde kadrosunu yeni isimlerle güçlendirdi

SOMADASPOR

Katıldığı 6 sezonda ilk dört takım arasına girebilme başarısını gösteren Masterlerimiz, yeni sezona daha güçlü bir kadro ile girebilmek için mevcut kadrosuna iki önemli ismi daha kattı.

Daha önce 9 Eylül Bornova Masterler formasını giyen Bahadır Özgen ve Kaymakamlık Futbol turnuvasında oynadığı başarılı futboluyla İmbat’ın kazandığı şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Yücel Durali yeni sezonda Soma Masterlerin başarısı için için ter dökecek.. İki oyuncu da oynadıkları pozitif futbollarıyla Kaymakamlık Futbol Turnuvası ”EN”lerine girmeye başarmıştı.

Öte yandan Soma Masterler, 2019-2020 sezonu için hazırlık çalışmaları bayramdan sonra start verecek..
Tüm master haberleri için buraya tıklayınız!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN