Soma Masterler Çeyrek Finale Yükseldi..

Soma Masterler Çeyrek Finale Yükseldi..

EGE Masterler ligi Play-Off eleme maçında Altınırmak Masterleri 3-1 mağlup eden Soma Masterler Çeyrek Finale yükseldi.

Soma Masterler, İzmir-Balçova Stadında oynanan karşılaşmaya: Yasin-Hasan-Cenk-Halil-İlker-Avusturya-Bülent-Fatih-Y.Mayak-A.Tatlı ve Bora on biri ile çıktı.

Yedek kulübesinde ise: Çetin-Hakan-Şirvan-A.Yıldız-Uğur-Ayhan-Alex ve Şahin yer aldı.

Rakibi karşısında üstün bir futbol sergileyen Soma Masterler, çeyrek finale; 20.dakikada Fatih Kaya, 22 ve 80.dakikalarda Bora Bilgener‘in attığı gollerle gitti.

ÇEYREK FİNALDEKİ RAKİP..

Soma Masterlerin  çeyrek finaldeki rakibi, bu akşam saat 19:00’da oynanacak Balçova MasterTersane Master galibi ile olacak..

somada spor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN