Soma Küçük Erkekler Futbol Şampiyonu 13 Eylül Gama Ortaokulu Oldu.

Soma Küçük Erkekler Futbol Şampiyonu 13 Eylül Gama Ortaokulu Oldu.

Soma Küçükler Futbol İlçe turnuvası 11 okulun katılımıyla gerçekleşti.

27 Şubat-22 Mart tarihleri arası zevkli ve bir o kadarda çekişmeli geçen, toplam 21 maçın oynandığı turnuvada; Seher Ali Ortaokulu 3. Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu 2. 13 Eylül Gama Ortaokulu 1. olarak turnuvayı tamamladı.

On okul arasında rakiplerine üstünlük sağlayarak şampiyonluk kupasını alan 13 Eylül Gama Orta Okulu

13 Eylül Gama Orta Okulun ardından ikincilik kupasını kazanan Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu.

Turnuvada üçüncülük kapasını kazanan Seher Ali Ortaokulu..

Ayrıca 13 Eylül Gama Ortaokulundan Mustafacan Sarcan 15 gol ile turnuvanın gol kralı oldu.

CANER BAŞARAN, ”ÇOK YETENEKLİ OYUNCULAR VAR”

İlçe Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenleri Genel Koordinatörü ve Okullar arası İlçe Futbol Turnuvası Genel sorumlusu Caner Başaran (Turgutalp Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni) konu ile ilgili şunları söyledi:

”Geleceğimiz olan küçük sporcularımızın yetenekleri ve gösterdikleri performanslar gerçekten izlenmeye değerdi. Fair-play çerçevesinde sadece futbol oynamayı düşünen bu küçük sporcularımızın içerisinde ilerleyen zamanlarda yeşil sahalarda adından sıkça söz ettirecek çok yetenekli oyuncular vardı. 13 Eylül Gama Ortaokulundan Orhan Ertaş Necip Fazıl Kısakürek ortaokulundan Emir Atabay Yunus Emre ortaokulundan Enes Duran ve Altıntaş Ortaokulundan Recep Sefa Onak isimli sporcu kardeşlerim bence bu turnuvanın kare ası idi. İlgilenilirse ve ellerinden tutulursa mutlaka ileride güzel yerlerde olacaklardır. Ayrıca bu turnuva için saha ile ödül temininde bize destek olan İlçe Gençlik ve Spor Müdürümüz sayın Dilek Kuruçay‘a görevli arkadaşlarım için izinleri onaylayan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Mustafa Dikici‘ye sağlık ekibi Medigün çalışanlarına ve maçlarda görev yapan ve takımlarını bu turnuvaya hazırlayan tüm beden eğitimi ve spor öğretmeni arkadaşlarıma teşekkür ederim.”dedi.




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN