Soma Köyler Arası Turnuvanın Şampiyonu Beyce Oldu.

Soma Köyler Arası Turnuvanın Şampiyonu Beyce Oldu.

Soma Ziraat Odası’nın katkılarıyla, ilçe genelinde Köyler arasındaki dayanışma ve kaynaşmayı arttırmak amacıyla tertip edilen 5.Geleneksel Köyler Arası Futbol Turnuvası dün akşam oynanan final karşılaşmaları ile sona erdi.

SOMADASPOR

26 Ağustos’ta 12 Köy takımının katılımıyla başlayan, birbirinden zevkli ve çekişmeli maçların oynandığı turnuvanın final maçları 8 Eylül Pazar akşamı Soma Belediye TFF Tesislerinde oynandı.

SOMA BEYCE KÖYÜFinal maçında Beyce Köyü, normal süresi 2-2 biten karşılaşma sonunda Eynez Köyünü penaltılarla mağlup ederek mutlu sona ulaştı..

Turnuvanın 3-4’lük maçında ise Sevişler Köyünü 5-4 mağlup eden Deniş 3. Sevişler Köyü de 4.oldu..

Bu turnuvaya kadar 4 yıldır düzenlenen ve bir yıl aranın ardından bu yıl 5.si gerçekleşen; Geleneksel Köyler Arası Futbol Turnuvası Soma’da hem sporun önemine dikkat çekmek, hem de köyler arasında birlik ve beraberliği arttırmak amacıyla düzenleyen Soma Ziraat Odası’nı katkılarından dolayı kutluyor, şampiyon Beyce Köyünü ve katılan tüm takımları tebrik ediyoruz.


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN