Soma Atatürk Stadı Yeni Sezona Hazır Hale Getiriliyor

Soma Atatürk Stadı Yeni Sezona Hazır Hale Getiriliyor

Spor Toto BAL Bölgesel Amatör Ligde şampiyonluk mücadele verecek olan Somaspor’un yeni sezonda iç saha maçlarını oynayacağı Atatürk Stadı’nda tadilat ve saha zemini çalışmaları devam ediyor..

Stadın son durumuyla ilgili bilgiler veren Tesisler Şube Müdürü Kazım Açıkgöz, önümüzdeki sezon, Atatürk Stadının futbol oynamaya müsait bir duruma getirmek için Soma Belediye Başkanımız Sn. Ali Tulup’ un talimatları ile yürütülen çalışmalar, Soma Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Soma Atatürk Stadyumunda son aşamasına geldiğinin bilgilerini verdi..

İlk etapta stat çimlerini ele aldıklarını ifade eden Açıkgöz, sahaya lokal yeni çim ektiklerini ve zarar gören yerlerdeki çimlerin yeniden yeşermesi için kumlama, gübreleme ve kök havalandırma ve son olarak da ilaçlama yaptıklarını ifade etti.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN