Sokak Basketbolunda Şampiyon Belli Oldu.

Sokak Basketbolunda Şampiyon Belli Oldu.

Soma İlçe Spor Müdürlüğünce, Soma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonunda 3.sü düzenlenen “Sokaklar Bizim” 3×3 Basketbol Turnuvası sona erdi.

 

İki gün süren turnuva sonunda İmbat A.Ş şampiyon oldu.

Alınan sonuçlara göre oluşan sıralamada; turnuvaya iki takımla katılan İmbat A.Ş 1.takımı birinci, İmbat A.Ş 2.takımı ikinci, Kırkağaç Acar İdmanyurdu üçüncü ve Yuta Çalışkan dördüncü oldu.



Birbirinden çekişmeli maçlara sahne olan turnuvada dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını İlçe Spor Müdürü Dilek MERT takdim etti.
DİLEK MERTAyrıca Dilek MERT yaptığı açıklamada; Turnuvanın gerçekleştirilmesinde ve Somada sporun gelişimine vermiş oldukları katkılarından ötürü İmbat Madenciliğe teşekkür ederek plaket takdim etti. Mert, turnuvanın geleneksel olarak önümüzdeki yıllarda da devam edeceğinin müjdesini verdi.




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN