Shane Larkin Nihayet!

Shane Larkin Nihayet!

Anadolu Efes’in THY Avrupa Ligi’nde aldığı başarılı sonuçlarda büyük pay sahibi olan yıldız oyuncusu Shane Larkin, Türkiye A Milli Basketbol Takımı’nda forma giyeceğini resmen açıkladı.

 

Türkiye Basketbol Federasyonu resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre;

”Anadolu Efes oyuncusu Shane Larkin’in Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığını alması konusunda işlemler başlatılmıştır. Resmi işlemlerin tamamlanmasının ardından Shane Larkin, A Erkek Milli Takımımızın formasını giyebilme hakkını elde edecektir.”ifadeleri kullanıldı.

Başarılı oyuncu konu ile ilgili Instagram hesabından yaptığı açıklamada “Türkiye Milli Takımı’na katılarak bu ülkeyi temsil etme fırsatına sahip olduğum için onur duyuyorum. Türk bayrağını göğsümde gururla taşıyacak olmak son derece heyecan verici. Size başarı veya zaferlerin garantisini veremem. Ama size tek bir şey için söz verebilirim. Bu ülke için terimin son damlasına kadar mücadele edip sahip olduğum tüm enerji ve gücümü ortaya koyacağım. Size söz veriyorum.” dedi.
KAYNAK:TÜRKİYE BASKETBOL FEDERASYONU


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN