Seni Bekliyoruz Mirlan!

Seni Bekliyoruz Mirlan!

Somaspor’lu taraftarlar, Kırgızistan Milli takımınında formasını giyen Mirlan Murzaev‘in bir an önce sakatlıktan kurtulup iyileşmesi için yolunu gözlüyor..

HABER:SOMADASPOR.COM

Siyah-beyazlı ekibin Perşembe  günü Linyit Stadında gerçekleştirdiği antrenmana sakatlığından dolayı katılamayan Mirlan Murzaev‘in durumu siyah-incileri tedirgin ediyor..

Bilindiği üzere Mirlan Murzaev ülkesinin Pakistan ve Filistin Milli takımlarıyla oynadığı maçta yer almış ve Soma’ya sakat dönmüştü.

Somaspor’un oynadığı hazırlık maçları da dahil toplam beş karşılaşmasında sakatlığından dolayı oynayamayan talihsiz oyuncu, İstanbul’da fizyoterapist eşiliğinde tedavi görüyor..Somaspor’lu taraftarlar bel bağladıkları oyuncunun bir an önce siyah-beyazlı formayı giymesini sabırsızlıkla bekliyor..




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN