Sazobaspor-Karaelmasspor Maçında Havaya Ateş Açıldı

Sazobaspor-Karaelmasspor Maçında Havaya Ateş Açıldı

Manisa 2.Amatör Küme İsmail Bedel Sezonu D-Grubu dördüncü haftasında deplasmanda Sazobaspor ile karşılaşan 301 Soma Karaelmasspor, rakibine 3-0 mağlup oldu.

Sahaya: Emirhan-Muhammet-Hüseyin-Kadir-Barış-Niyazi-Bekir-Ahmet-Emrah-Enes ve Şerifcan on biri ile çıkan sarı-siyahlılar, 43, 45 ve 90.dakikalarda yediği gollerle Sazobaspor’a 3-0 mağlup oldu.76.dakikada Muhammet Yavuz Fen ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Maç Sonu Jandarma Havaya Ateş Açtı!

Maç sonunda 301 Karaelmaslı sporcuların soyunma odası önünde çıkan olaylarda jandarma 4-5 el havaya ateş ederek olayları bastırdı.
301 Soma Karaelmasspor kulüp başkanı Levent Analı, maç sonu yaşanan olaylar ile ilgili yaptığı açıklamada: ”Soma 301 Karaelmas Spor olarak ilk defa katıldığımız 2. Amatör kümedeki 4. maçımız olan  Akhisar Sazobaspor maçını 3 0 kaybetmemize rağmen saldırıya uğradık. jandarmanın havaya ateş etmesiyle canımızı zor kurtardık. Buradan rakip teknik sorumlusu futbolcuları ve kendine taraftar diyen holiganları esefle kınıyorum ve camiamıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum”dedi.


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN