Şampiyon Fatsa Belediyespor’un Defansı Somaspor’da..

Şampiyon Fatsa Belediyespor’un Defansı Somaspor’da..

Yeni sezonda hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Somaspor, oynadıkları başarılı futbollarıyla takımları Fatsa Belediyespor’un  3.lige çıkmasında önemli roller oynayan 3 oyuncusunu renklerine kattı.

İlk olarak Teknik Direktör konusunda Mustafa Bahadır ile anlaşan Somaspor; Mirlan Murzaev (Serik Belediyespor), Toma Tabatadze (Serik Belediyespor), Atalay Demirtaş (Kütahyaspor), Oğulcan Aktaş (Kelkit Belediye Hürriyet Spor), Onur Nazmi Terzioğlu (Adıyaman 1954) ve Enes Nalbantoğlu (Çengelköyspor) transferlerinin ardından bugün de, 3.lige çıkma başarısı gösteren Fatsa Belediyespor’un 3 önemli defans oyuncusu; Gökhan Sipki, Akın Alkan ve Coşkun Kılıç’ı  siyah-inci yapan imzayı attırdı.

GÖKHAN SİPKİ
Stoper, 1980 Bitlis doğumlu

AKIN ALKAN
Sol bek, 1992 KırklareliCOŞKUN KILIÇ
Stoper, 1992 Bilecik

TEKNİK DİREKTÖR
Mustafa Bahadır

İÇ TRANSFERLER
Semavi Özgür
Süleyman Öztürk
İbrahim Tokay
Tunay Meral
Onur Ulaş

DIŞ TRANSFER
Mirlan Murzaev (Serik Belediyespor)
Toma Tabatadze (Serik Belediyespor)
Atalay Demirtaş (Kütahyaspor)
Oğulcan Aktaş (Kelkit Belediye Hürriyet Spor)
Onur Nazmi Terzioğlu (Adıyaman 1954)
Enes Nalbantoğlu (Çengelköyspor)
Gökhan Sipki (Fatsa Belediyespor)
Akın Alkan (Fatsa Belediyespor)
Coşkun Kılıç (Fatsa Belediyespor)
Gerçekleşen transferler her iki taraflara da hayırlı olsun..Siyah-beyaz devam..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN