Rüya Takım, 2 Takviye İle Geliyor..

Rüya Takım, 2 Takviye İle Geliyor..

Geçen sezonun rüya takımı Devlet Hastanesi, hiçbir maçta favori gösterilmeseler de onlar; inançları, enerjileri , arkadaşlıkları ve disiplinli oyunlarıyla, teker teker güçlü rakiplerini eleyerek finale kalma başarısı göstermişti.

SOMADASPOR

Taraflı-tarafsız her kesimin büyük beğenisini kazanan o mucize takım bu sezona mevcut kadrosunun yanına Soma Termik takımıyla şampiyonluk yaşayan Oğuz Akyüz, Esnaflar ve  Soma Masterler forması da giyen Emrah Kadir Yılmaz‘ı kattı. Çok önemli 2 isim ile de dirsek temas halindeler..

SANCAR DELİBALTA, ”ÖNCELİĞİMİZ FAİR-PLAY”
Takım sorumluluğunu geçen sezon olduğu gibi bu sezonda Hastane müdürü Sancar Deli Balta yapacak. Martın ilk haftasında başlayacak turnuva öncesinde açıklamalarda bulunan Sancar Delibalta şunları söyledi: ”Soma Devlet Hastanesi olarak Soma için önemlilik arz eden gelenekselleşmiş Kaymakamlık Futbol Turnuvasına bu yılda ilk günkü heyecan ile katılacağız. Kurum olarak turnuvaya renk katan takımlardan olmamızla birlikte bu yıl son finalist olarak boy göstereceğiz. Teknik anlamda hocamız ve geçtiğimiz yılki kadromuzu korurken bu yıl aramıza eksikliğini hissettiğimiz mevkiler için Oğuz Akyüz ve E.Kadir Yılmaz kardeşimizi transfer ederek Devlet Hastanesi futbol takımı ailemize iki fert daha kazandırdık. Geçen yıl oynadığımız futbol ile beklentilerin üzerine çıkarak tribünleri ve taraflı tarafsız herkesin sempatisini kazanarak estirdiğimiz Devlet Hastanesi rüzgarını bu yıl inşallah şampiyonluk yaşayarak fırtınaya dönüştürme niyetindeyiz. Başta baş hekimiz Ali Osman Çağlayan ve şahsım olmak üzere hocamız, takım kaptanımız, futbolcularımız ve hastanemizin muhteşem taraftarı ile birlikte bu hedefe ulaşacağımıza inanıyoruz. Bu yolda taviz vermeyeceğimiz tek husus ise Fair-Play ruhuyla centilmen, beyfendi kimliğimiz ile temiz futbol oynamak olacaktır. Bu anlamda geçtiğimiz yıl olduğu gibi yine takımımızın sonuna kadar yanında olacağımızı ve onlara olan inanç ve güvenimizi belirterek turnuvaya katılacak olan tüm takımlara başarılar diliyor, renkli ve güzel bir turnuva olmasını temenni ediyorum.”dedi.




OĞUZ AKYÜZ, ”BU TAKIMIN BİR PARÇASI OLMAK GURUR VERİCİ”

Turnuvalarda son üç sezondur aktif rol oynayan ve bu 3 sezonda 1 şampiyonluk, 1 ikincilik ve birde 3’lük yaşayan Oğuz Akyüz, yeni sezonda gollerini Devlet Hastanesi adına atacak.
Teknik Sorumlu Muzaffer Okyay ve kaleci antrenörü Mehmet Ünlü nezaretinde ilk antrenmanına çıkan başarılı golcü; ”Ben ve diğer hakem arkadaşlarım hep sahada yöneten tarafta oluyoruz. Benimse oynayan sahada mücadele eden olma şansını yakaladığım ve 3 yıldır büyük bir heves ve keyifle oynadığım bu turnuvada Soma Termik takımı ile güzel dereceler aldık. Şimdi ise felsefesi “Spor dostluk ve kardeşlik” olan, Devlet Hastanesi takımı için mücadele edeceğim. Böylesine birliktelik içinde bir takım içerinde olmaktan son derece mutluyum. Başta Müdürümüz Sancar Delibalta olmak üzere katkısı olan herkese teşekkür ederim. Sakatlıksın dostluk içinde geçen bir turnuva diliyorum.”dedi




E.KADİR YILMAZ, 1 SEZON ARADAN SONRA..
1 Sezon öncesi gerek Esnaflar gerekse de Soma Masterler takımıyla başarılı maçlara imza atan Emrah Kadir Yılmaz, yeni sezonda mavi-beyazlı formayı giyecek bir diğer oyuncu oldu. Başarılı oyuncu, ”Özel işlerimden dolayı 1 yıl ara verdiğim futbola, Devlet Hastanesi formasıyla  yeniden merhaba diyeceğim. Geçen yıl oynadıkları futbol ile beklentilerin üzerine çıkarak taraflı-tarafsız herkesin beğenisini kazanan bu takımın bir parçası olmak ve onlara katkı sağlamak için elimden gelen mücadeleyi ortaya koyacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.”dedi.




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN