Pomaklar da, Semih Konboz’a Çok İş Düşecek..

Pomaklar da, Semih Konboz’a Çok İş Düşecek..

Lider Turgutalp Gençlikspor’un 11 Mayıs Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Karabulutspor maçında en önemli kozu orta sahadaki çalışkanlığı ile bilinen Semih Konboz olacak.

SOMADASPOR

Manisa 2.Amatör Küme E-grubu 12. haftasından deplasmanda Akhisar temsilcisi Karabulutspor ile çok önemli bir maça çıkacak olan Turgutalp Gençlikspor’da, tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor..

Sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu nedeniyle hafta içindeki çalışmalarını eksik bir kadro ile sürdüren yeşil-beyazlılarda, Teknik Sorumlu Ramazan Çapar‘ın en önemli kozlarından biri takımın son haftalarda oynadığı pozitif futbol ile önemli katkı sağlayan Semih Konboz olacak.


Geçen hafta zorlu Gördesspor maçında sahadaki hırslı görüntüsü ve pozitif futbolunu birde orta sahadan aldığı topu 45 metre sürüp güzel golle süsleyen Semih Konboz, zorlu Karabulutspor deplasmanından puan ve ya puanlarla döneceğini söyledi. Oynadığı başarılı futbolla üst liglerdeki takımların radarına giren 1999 doğumlu Semih Konboz, transferin gözdesi olacak gibi..(Somaspor’lu idarecilere duyurulur)

22 puanla lider durumda bulunan Turgutalp Gençlikspor, 15 puanla 4.sırada yer alan Karabulutspor arasında oynanacak karşılaşma 11 Mayıs Cumartesi Akhisar Kovalık Sahasında saat 16:0’da başlayacak.

Ligin ilk yarısında Soma’da oynanan karşılaşmayı Turgutalp Gençlikspor, Emrah Efe, Mustafa Duran ve Kadir Balcı’nın golleriyle 3-1 kazanmıştı.(karşılaşmanın detaylarına buradan bakabilirsiniz)





Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN