Paşalı İyi Yoldayız..

Paşalı İyi Yoldayız..

Turgutalp Gençlik ve Spor kulübü başkanı Remzi Paşalı sitemize yaptığı değerlendirmede kulüp olarak iyi yolda ilerlediklerini, kuruluş amaçları içerisinde belirledikleri hedeflerle doğru orantılı bir şekilde hareket ettiklerini söyledi.

Turgutalp te futbol oynamış, aynı zamanda burada ikamet eden spor sever ve girişimci gençlerin önderliğinde kurulan Turgutalp spor yönetiminin gençler için büyük şans olduğunu vurgulayan Paşalı, birbirinden değerli yönetim kurulu üyelerimiz Turgutalp spor u sağlam temeller üzerine inşaa edebilmek için gece, gündüz demeden fedakarca bu kulüp için ne yapabiliriz in çabası içerisinde olduklarını sözlerine ekledi.

Kulüp olarak da bölgemizdeki gençlere spor yapmaları için gerekli şartları oluşturmaya çalıştıklarını belirten başkan, futbol ile birlikte diğer branşlarda da faaliyet göstereceklerini, bu konuda bir süper lig takımıyla görüşme halinde olduklarını deklare etti. Bu vesile ile Turgutalp spor u seven, takip eden, destek olan herkese teşekkür eden Paşalı, her şey Turgutalp spor için dedi…
Bu yıl 2. Amatör de de mütevazi bir takım kuran, gelecek yılların takımını oluşturmak için zemin hazırlayan yeşil-beyazlılar, U-19 ve U-13 kategorilerin dede liglerde boy gösteriyor..



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN