Parkeden Güzel Haberler Geliyor..

03-07 Temmuz 2019 tarihleri arasında Çin’in ev sahipliğinde Nanjing’te düzenlenecek FIVB Voleybol Milletler Ligi 6’lı Finalleri’ne kalma başarısı gösteren A-Bayan Voleybol Milli Takımımız.

SOMADASPOR

Letonya ve Sırbistan’ın 27 Haziran – 7 Temmuz tarihlerinde ortaklaşa düzenleyeceği 2019 FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası’nda mücadele etme hakkı kazanan A-Milli Kadın Basketbol Takımımız.

31 Ağustos-15 Eylül tarihlerinde Çin’de düzenlenecek ve 32 takımın mücadele edeceği organizasyona katılacak A-Milli Erkek Basketbol Takımımız.

Yine basketbolda Avrupa Ligi’nde Dörtlü Fİnali’ne kalma başarsı gösteren Anadolu Efes ve Fenerbahçe’den sonra bir sevindirici haberde dün voleyboldan geldi. Erkek Voleybol Takımımız, Estonya’nın başkenti Tallinn’de düzenlenen 2019 CEV Avrupa Altın Ligi Dörtlü Finalinde Belarus’u 3-0 mağlup ederek CEV Avrupa Altın Ligi Şampiyonu oldu ve ülkemizi sevindirdi.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN