Özkan Kalman Nihayet!

Özkan Kalman Nihayet!

Somaspor’un alt yapıdan bünyesine kattığı ve çok şeyler beklediği 2002 doğumlu forvet oyuncusu Özkan Kalman, siyah-beyazlı takımda antrenmanlara çıkamamanın kendisi için zor bir durum olduğunu söyledi.

www.somadaspor.com

Somaspor’un Salı günkü antrenmanından önce blog sayfamıza açıklamalarda bulunan genç oyuncu, kalçasında oluşan kemik ödemi nedeniyle yaklaşık iki aydır takımdan ayrı çalıştığını belirtti.

1.80 boyundaki genç forvet oyuncusu, yaşadığı sakatlığın önümüzdeki hafta düzeleceğini beklediğini söyleyerek, şunları kaydetti:

”Yaklaşık 2 ay kadar süredir kalçamdaki kemik ödemi yüzünden tedavi oluyordum. Bu sebeple takımdan ayrı kaldım. 5 Gün sonra tekrardan takıma dönecek olmamın sevincini yaşıyorum. İnşallah kendimi geliştirerek, daha çok çalışarak devam edeceğim. Bu uzak kaldığım dönemde futbola olan özlemim çok arttı, heyecanla antrenmana çıkacağım günü bekliyorum” dedi.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN