Orhangazi Belediyespor 1-4 Somaspor (Video)

Orhangazi Belediyespor 1-4 Somaspor (Video)

14.Haftayı 32 puanla zirvede tamamlayan Somaspor, 15.hafta maçında Bursa deplasmanında Orhangazi Belediyespor ile İlçe Stadında karşı karşıya geldi.

SOMADASPOR

Somaspor, ilk yarıda Atatürk Stadında 3-0 mağlup ettiği rakibini deplasmanda da 4-1 mağlup etti.

Somaspor, Orhangazi Belediyespor karşısına Can-Üzeyir-Akın-Gökhan-Coşkun-Süleyman-Agah-Ufuk-Toma ve Berkant on biri ile çıktı.
Karşılaşmanın hemen başında 1-0 geriye düşen siyah-beyazlılar’a galibiyet getiren golleri 22 ve 56.dakikalarda Toma Tabatadze ve 90+2. dakikada Üzeyir Ergün  kaydetti. Toma Tabatadze 2 gol 1 asistle maçın yıldızı oldu.



Bu sonuçla iç ve dış sahada üst üste 7. galibiyetini elde eden Somaspor, puanını 35’e yükseltip ligin 16.haftasını da lider tamamladı. Siyah-beyazlılar, 16.hafta evinde İzmirspor’u konuk edecek.

Servet Renda komutasındaki Orhangazi Belediyespor ise ligde 8. mağlubiyetini alarak 10 puanla 10.sırada kaldı. Bursa ekibi, 16.hafta Ayvalıkgücü Belediyespor deplasmanına gidecek.

Karşılaşmanın geniş detayları sayfamızda yayınlanacaktır..





Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN