Orhan Karslı, İstiklal Marşımızı Tüm Dünya’ya Dinleteceğiz

Orhan Karslı, İstiklal Marşımızı Tüm Dünya’ya Dinleteceğiz

Taekwondo Ümit Milli Takımımız, İsveç’te yapılacak Avrupa Şampiyonasına sıkı hazırlanıyor..

Avrupa Tekvando Birliği‘nin (ETU), 5 – 8 Eylül 2019 tarihlerinde İsveç’te düzenleyeceği Avrupa Ümitler Şampiyonası’na hazırlanan Türkiye Ümit Milli Takımı, 2.etap çalışmalarını Konya’da sürdürüyor..

Ümit Milli Takım Taekwondo Antrenörü Soma’lı gururumuz Orhan Karslı hocamız, ikinci etap kamp ve Avrupa şampiyonası için şunları söyledi:



”Ümitler Milli Takım kampı için Ankara Eryaman olimpiyat tesislerinden sonra ikinci etap kamp çalışmalarımızı Konya da devam etmekteyiz. Daha sonrada, 5 Eylül 8 Eylül 2019 tarihlerinde Avrupa şampiyonası için İsveç de yarışacağız. Tüm sporcularımıza başarılar diliyorum. Ay yıldızlı bayrağımızı göndere çekip İstiklal marşımızı tüm Avrupa ülkelerine dinletmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız.dedi.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN