Onur Ulaş Sorunsalı?

Onur Ulaş Sorunsalı?

Sezon öncesinde yaşanan transfer harekatı taraftarları bir hayli heyecanlandırır..

Kim geldi? Hangi takımdan geldi?

Transfer haberleri gelmeye başladığı zamanda taraftarları ve spor severleri tıpkı Siyah-incilerde olduğu gibi büyük heyecan sarar..

Bir yandan kaliteli oyuncuları transfer ederken diğer yandan çok istediğin bazı oyuncularla ayrılmak zorunda kalırsın..Tıpkı Onur Ulaş gibi!

Kısa zaman  önce sitemizden dile getirdiğimiz ve iç transferde anlaşma sağlandığını söylediğimiz Onur Ulaş ile, kaldığımız yerden devam edeceğimizi düşünürken; aldığımız olumsuz haberle açıkçası üzüldük!

Onur’un yönetime ”bu sezon profosyonel takımda oynamak istiyorum” demesiyle transfer gerçekleşmedi.

Her şeyden önce Onur Ulaş‘a Somaspor’a verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Oynadığı pozitif futbol ve efendiliği ile o da hafızalarımızda yer etti. Anlaşsaydı iyi olurdu ama olmadı. Ne diyelim ”Yolun açık olsun Onur Ulaş”

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN