Oktay Hoca 2.Lig’de

Oktay Hoca 2.Lig’de

Soma’lı teknik adam Oktay Çabuk, TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Amedspor’la anlaştı.

Sezon başında Soma Sporda antrenör olarak görev yapan Oktay Çabuk burada yapmış olduğu doğru çalışmalar ile Soma sporu üst sıralarda tutmayı başardı. Devre arasında takımdan ayrılmak zorunda kalan Antrenör Oktay Çabuk bir çok takımdan gelen tekliflerin arasından 2. lig beyaz gruptaki Diyarbakır temsilcisi Amed Sportif ile Antrenör ve Kondisyoner olarak anlaştı.



UEFA A ve Atletik Performans Belgelerine sahip Oktay Çabuk ; ”Büyük bir camiaya gelmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Soma Sporda göstermiş olduğum başarıyı burada da devam ettirmek istiyorum. Amed sporu bu sene ligde tutup seneye şampiyonluk yaşamak istiyorum. Bana inanan güvenen tüm Somalı dostlarıma selam olsun. Son sözüm olarak; güneşi asla balçıkla sıvayamazsınız.”dedi.

OKTAY ÇABUK,SOMASPOR

Kısaca Oktay Çabuk..

Başarılı teknik adan daha önce; Soma 13 Eylül Bld. Spor, Soma Sotes Spor, Akhisar Bld. Spor, Manisa Laleli Spor,Gaziantep Spor, Gençlerbirliği, Bursa M. Kemalpaşa Spor, Isparta Emre Spor, Aydın Spor, Foça Spor, Çine Madran Spor, Soma Zafer Spor ve son olarak Somaspor takımlarında teknik adam olarak görev yaptı.


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN