Okçulukta: Taşkın ve Bircan Madalya İle Döndü.

Okçulukta: Taşkın ve Bircan Madalya İle Döndü.

Soma Sotesspor bünyesindeki okçularımız katıldıkları şampiyonalardan madalyalarla dönmeye devam ediyor.

Ankara Polatlı’da düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı 100. Yıl etkinliği, Geleneksel Türk okçuluğu yarışmasında Alparslan Taşkın Genç Erkeklerde 1. ve Teslime Bircan Büyük Bayanlarda 2. oldu.
KISA ZAMANDA BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATTILAR..
Yeni kurulmalarına rağmen, Türkiye’nin bir çok yerinden 58 kulübün, 236 sporcusunun katılımıyla gerçekleşen bu anlamlı turnuvada; Alparslan Taşkın Genç Erkeklerde 1. ve Teslime Bircan Büyük Bayanlarda 2.liği ilçemizde bir kez daha sevinçle karşılandı.



Her geçen gün aldıkları başarılı sonuçlarla Ata sporumuz Okçuluğu İlçemize sevdiren Soma Sotesspor Gençlik Kulübü Derneği Geleneksel Türk Okçuluğu Takımını bir kez daha kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN