Ödemişspor Maçının Hakemleri Belli Oldu.

Ödemişspor Maçının Hakemleri Belli Oldu.

Spor Toto BAL Bölgesel Amatör Lig 8.Grup 24.haftasında oynanacak olan Somaspor-Ödemişspor karşılaşmasının hakemleri belli oldu.

SOMADASPOR

7 Nisan Pazar günü saat 15.00’de Soma Atatürk Stadında oynanacak olan ve iki takım adına da oldukça önem arz eden karşılaşmayı, Kocaeli bölgesi hakemlerinden Metin Ataş yönetecek.(üstteki fotoda orta hakem) Ataş’ın yardımcılarını Melih Tan ve Kağan Yıldızlar yaparken, maçın dördüncü hakemi olarak M.Gökhan Keskin görev alacak. Karşılaşmada Ahmet Karaduman gözlemci olarak görev alacak.

METİN ATAŞ’LA İKİNCİ KEZ
Karşılaşmanın orta hakemi Metin Ataş, 2015-2016 Bölgesel Amatör Lig 9.Grup sezonunun 14.haftasında, evimizde Horozköyspor’u Mert Özcanlar’ın attığı golle 1-0 mağlup ettiğimiz maçta düdük çalmıştı. Metin Ataş o maçta verdiği kararlarla bizden geçerli not almamıştı (buradan bakabilirsiniz) yardımcı hakem triosu ilk defa maçımızda görev alacak..




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN