Ne Olacak Şimdi ?

Ne Olacak Şimdi ?

Hiç bir şey insan sağlığından daha önemli değildir..

Federasyon ligin oynanması kararından sonra vakalar da artış görüldü ama ne hikmetse bu konuda sadece geçmiş olsun mesajı yayınlıyor vaka görülen kulüplere, tedbirler için neler yapılabilir bunun için hiç bir şey söyleyemiyor,ve ne yazık ki tedbirlerin alınmasında artık geç kalındı.. Bunu kulüplerde vakaların görünmesinden anlayabiliyoruz..

Şimdi lig oynanma tarihi geldi diyelim peki vakalar da devam ediyor kulüplerde nasıl deplasmana gidilecek konaklama nasıl olacak bunun için söylenen konuşulan bir şey duyduk mu? yok takımlar da vakalar var tamam Avrupa oynatmaya başladı örnek verdin yabancı bir futbolcu ben bu durumda oynamıyorum risk var derse zorla mı oynatacaksın adamı biz evimizin önüne çıkmaya korkuyoruz futbolcu oynamak ister mi? ,yani beklemek diyoruz ama yapabileceğimiz hiç bir şey yok…

Daha önce vaka sayısı bir elin parmaklarını geçmezken konuşan spor insanları bu günlerde maalesef konuşmuyor “başka hesaplar peşindeler mi?” diye düşünmeden edemiyor insan..

Beşiktaş kulübünde 12 kişi de vaka görüldü. Başkan Ahmet Nur Çebi de bile çıktı ve başkan, ”o kadar iyi tedbirlere uyduğumuz halde vaka bende de görüldü” diye açıklama yaptı. Ona keza Kasımpaşaspor ve Erzurumspor da da vakalar var. Buna binaen vaka olduğu halde saklayan kulüpler de var(!) söylentileri dolaşıyor..

İnsan sağlığı her şeyden önemli bir kere bunu vurgulayalım vakanın kulüplerde görüldüğünden sonra bu ligi oynatmak nelerin getirip götüreceğini düşünmek bile ürkütücü zaten bu vakalar görülmeye devam ederse artarsa kulüplerde TFF’nin bu konunun yeterince irdelenmeden alınmış oynatma kararı kulüplerin biz oynamıyoruz restine kadar gidip kapalı kapılar arkasında ne karar aldıysan onu uygula gider gibi duruyor.

Basın toplantılarını bile tele konferansla yapanlara al ligini sen oyna dedirtmek kadar işi götürecekler herhalde. Bakalım ne olacak?. Sağlıklı günlere inşallah..Doğan Gülşen (tüm yazılarına göz at)




Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN