Nakliyeciler Doğan Gülşen’e Emanet

Nakliyeciler Doğan Gülşen’e Emanet

2 Mart’ta başlayacak Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvasına şampiyonluk hedefiyle hazırlanan Nakliyeciler Kooperatifi, takımın başına tecrübeli antrenör Doğan Gülşen’i getirdi.

 

Doğan Gülşen, 2018 Futbol turnuvasında  sezona  Nakliyeciler Kooperatifi takımıyla başlayıp bazı nedenlerden dolayı takımla yollarını ayırmak zorunda kalmıştı.

2.Kez

27. Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvası için Nakliyecilerden gelen teklifi kabul eden tecrübeli teknik adam Doğan Gülşen, 2018-2019 sezonunda Manisa 2.Amatör Küme takımlarından Bakır Gençlerbirliğini şampiyon yapıp 1.Amatör Küme’ye yükseltme başarısı göstermişti.

İlk Maçını Maden-İş’le Oynadı.

Doğan Gülşen’li Nakliyeciler hazırlık maçında karşılaştığı Maden-İş takımını; Alper (3) ve Bülent’in ayağından bulduğu gollerle 4-1 mağlup etti. Maden-İş’in golünü penaltıdan Soner kaydetti.



DOĞAN GÜLŞEN

Gülşen, ”Yarım Kalan İşi Tamamlayacağız”

Nakliyeciler Kooperatifiyle anlaştıktan sonra takım oyuncularını tanıma adına Maden-İş takımıyla hazırlık maçı tertip eden Doğan Gülşen maç sonu şunları söyledi, ”Nakliyecilerle anlaştığım için mutluyum. Kadro kalitesi olarak zaten iyiydiler. Ufak rötuşlarla kim ne kadar turnuvada favoriyse bizde o kadar favori durumundayız. Yarım kalan bir işimiz vardı onu tamamlamaya çalışacağız.”dedi.

”Zamanı İyi Değerlendireceğiz”

Takımın hazırlık maçındaki performansına da değinen tecrübeli teknik adam, ”Bu hazırlık maçını kazansak ta eksiklerimizi gördük. 1 ay süre var onları tamamlamak için çalışmalarımıza devam edip turnuvada iddialı duruma gelmek istiyoruz.”ifadelerini kullandı.

Turnuva haberlerini görmek için buraya tıklayınız!



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN