Muhammed Öztürk Suskunluğunu Bozdu

Muhammed Öztürk Suskunluğunu Bozdu

Somaspor’un suskun golcüsü Muhammed Öztürk, 4 maçlık suskunluğunu 5.maçında Cizrespor’a attığı golle bozdu.

TFF 3.Lig 3.Grup 5.hafta maçında deplasmanda Cizrespor ile 2-2 berabere kalarak haftayı 1 puanla kapatan Somaspor’da, golcü oyuncu Muhammed Öztürk gol yollarındaki sessizliğini nihayet bozdu.

Erokspor, Gölcükspor, Elazığ Karakoçan FK ve Yalovaspor maçlarında gol arayan ancak meşin yuvarlağı bir türlü filelerle buluşturamayan Muhammed, nihayet şansızlığını Cizrespor maçının 20.dakikasında ön direkte attığı kafa golüyle yenmiş oldu.

MUHAMMED ÖZTÜRK

Attığı golün sonrası üzerindeki baskıdan da kurtulan forvet oyuncusu, bundan sonra sahada daha rahat olacağını, atacağı ve attıracağı gollerle de ön plana çıkacağının sinyallerini verdi.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN