Muğlaspor Maçının Hakemleri Belli Oldu.

Muğlaspor Maçının Hakemleri Belli Oldu.

3.Lig 3.Grup 4.hafta lider Somaspor ile iki puanla on dördüncü sırada yer alan Muğlaspor arasında oynanacak karşılaşmayı yönetecek hakemler belli oldu.

SOMADASPOR

Merkez Hakem Kurulu’ndan (MHK) Somaspor-Muğlaspor maçı için İstanbul Bölgesi hakemi Serdar Akkoçoğlu‘nu atadı.
Aynı zamanda Öğretmen olan hakem Serdar Akkoçoğlu’nun yardımcılıklarını ise Alican Uz ile Batuhan Bıyıklı yaparken, 4.hakem olarak Umutcan Bayram görev alacak..

Serdar Akkoçoğlu, Muğlaspor’un 2012 yılında deplasmanda Ispartaspor’a 1-0 mağlup olduğu maçı yönetirken, diğer yardımcı hakemlerle beraber Somaspor’un maçında ilk defa görev yapacak.

21 Eylül Cumartesi günü saat 16:00’da Soma Atatürk Stadı’nda oynanacak zorlu ve bir o kadar kritik Muğlaspor karşılaşması öncesinde siyah-beyazlı ekipte, kırmızı kart cezası devam eden Üzeyir Ergün dışında şimdilik eksik bulunmuyor.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN