Manisa’lı Hakem Hocalarımız 2019-2020 Sezonunu Açtı

Manisa’lı Hakem Hocalarımız 2019-2020 Sezonunu Açtı

Manisa Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği 2019-2020 Futbol Açılış Törenini gerçekleştirdi.

SOMADASPOR

Manisa Futbol Hakemlerinin 2019-2020 Futbol sezonu açılış töreni yoğun bir katılım ile gerçekleşti. 130 Vizeli Hakem, gözlemciler ile yeni sezon müsabakaları sevk ve idare edilecek. Bu vesile ile başta İl Hakem Kurulu Başkanı Sayın Yusuf Ertem olmak üzere,kurul üyelerine, 31’i farklı klasman da olmak üzere görev yapan tüm hakemlerimize, gözlemcilerimize başarılı bir sezon geçirmelerini diliyoruz.(Manisa ASKF)

Açılış Maçında 8 Gol Vardı
Açılış törenin gerçekleşmesinin ardından gösteri maçı yapıldı.
Büşra Sığınır’ın yönettiği maçta; Mustafa Uslu-Yunus Yıldırım-Yunus Emre Çiftçi-Cemalettin Gündoğdular-Oğuz Akyüz-Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin ve Manisa Valisi Ahmet Deniz’in’in forma giydiği beyaz takım; Alper Kemal Namlı-Okan Gündüz-Ali Tuncer-Yusuf Bulut-Hüseyin Gökberk Arslan ve Ersoy Aslan’ın forma giydiği kırmızı takımı 5-3 mağlup etti.
Beyaz takımın gollerini:Vali Ahmet Deniz (2), Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Yunus Emre Çiftçi ve Yunus Yıldırım attı.
Kırmızı takımın gollerini ise: Yusuf Bulut, Ali Tuncer ve Ersoy Arslan kaydetti.


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN