Manisa U-13 Ligi 4.Hafta Maçları Oynandı.

Manisa U-13 Ligi 4.Hafta Maçları Oynandı.

2005-2006-2007 doğumlu futbolcular oynadığı Manisa U-13 ligi karşılaşmalarına dün (Salı) oynanan karşılaşmalar ile devam edildi..

Somaspor, Sotesspor, Zaferspor, 301 Karaelmasspor ve Turgutalp Gençlikspor’un yer aldığı D-grubunda iki karşılaşma Linyit Stadında oynandı.

Soma Zaferspor’un bay geçtiği 4. hafta maçlarında Somaspor-Turgutalp Gençlik ve Sotesspor-Karaelmasspor karşılaşmaları oynandı.



Somaspor ve 301 Karaelmasspor rakiplerini mağlup etmeyi başardı.

SOMASPOR 7-2 SOTESSPOR
Somaspor, Berkay (4), Yusuf, Mehmet ve Eren’in attığı gollerle Sotesspor’u 7-2 mağlup etti. Sotesspor’un gollerini Ataberk ve Can kaydetti.

301 KARAELMASSPOR 3-1 TURGUTALP GENÇLİKSPOR
Günün bir diğer karşılaşmasında 301 Karaelmasspor, Turgutalp Gençlikspor’u Efe, Mehmet ve Ramazan’ın attığı gollerle 3-1 mağlup etti. Turgutalp Gençlik’in golünü Yiğit kaydetti.



ZAFERSPOR-KARAELMASSPOR
İlk yarının son maçları 11 Mayıs Cuma günü Linyit Stadında oynanacak. Grupta üç maçından da galibiyetle ayrılan Soma Zaferspor ve 301 Karaelmasspor, zorlu maçta karşı karşıya gelecek..

Bir diğer karşılaşmada grupta iddası olmayan iki ekip; Sotesspor ve Turgutalp Gençlikspor karşılaşacak.
Somaspor ise bay takım olacak.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN