Manisa Amatör’de Heyecan Kaldığı Yerden Devam Edecek..

Manisa Amatör’de Heyecan Kaldığı Yerden Devam Edecek..

Manisa Süper Amatör ve 1.Amatör Küme verilen 20 günlük aranın ardından 6-7 Ocak tarihlerinde oynanacak olan karşılaşmalarla devam edecek.


ASKF BAŞKANI EROL TİMUR, ”KARŞILAŞMALAR FAİR-PLAY ÇERÇEVESİNDE OLSUN”
Hafta sonu başlayacak karşılaşmalar öncesinde Manisa ASKF Başkanı Erol Timur, tüm takımlara Fair-play çağrısında bulundu. Timur mesajında şunları söyledi: ”Öncelikle bu hafta sonu başlayacak ikinci yarı maçlarında Süper Amatör ve 1.Amatör Küme’de yükselme ve düşmeme mücadelesi verecek 54 takımımıza; dostluk, kardeşlik ve Fair-Play’in ön plana çıktığı, kötü olayların, çirkinliklerin, sakatlıkların ve olumsuzlukların yaşanmayacağı bir sezon diliyorum”dedi.

A-GRUBUNDA SARIGÖL GB ve AHMETLİ BELEDİYESPOR NEFES NEFESE!
Süper Amatör Küme A-grubunda aynı puana sahip iki takım Sarıgöl GB Belediyespor ile Ahmetli Belediyespor ilk yarıyı zirvede, 17 puana sahip Donatımspor ise 3.sırada tamamlamıştı. Turgutlu Belediyespor ve Horozköyspor puan cetvelinde son sırada yer alan takımlar oldu.

2.YARININ İLK MAÇLARI ŞÖYLE:
Horozköyspor-Donatımspor
Turgutlu Belediyespor-Kasabaspor
T.İstasyon Gücü-Sarıgöl GB.Bel.
Acar İdman-Kocaçeşmespor

B-GRUBUNDA SALİHLİ BEL.SPOR ve URGANLISPOR ZİRVEYİ PAYLAŞTI.
B-Grubunda Salihli Belediyespor 22 puanla zirvede yer alırken, 21 puanlı Urganlıspor, ilk yarıyı liderin bir puan gerisinde kapatmıştı. İlk iki sırayı paylaşan Salihli Belediyespor ve Urganlıspor’a en yakın takım 17 puanla Horozköy Mezarlıkspor oldu.
Mütevelli Belediyespor ve Karaağaçlı Teknik son sırada yer alan takımlar oldu.

2.YARININ İLK MAÇLARI ŞÖYLE:
Kulaspor-Manisa Sanayispor
Saruhanlı Bel.Spor-Gördes Bel.Spor
Poyraz damları Bel.Spor-Karaağaçlı Teknikspor
Salihli Bel.Spor-Mütevellispor
Horozköy Mezarlık-Urganlıspor

1.AMATÖR KÜME
A-GRUBUNDA 1975 MALTA FIRTINASI
1.Amatör Küme A-grubunda 12 maçın 11’nde sahadan 3 puanla ayrılan 1975 Maltaspor, 33 puanla zirvede tek başına yer aldı. Lideri 23 puanla Ayyıldız, 22 puanla Ulucamispor takip etti.
Ligin son sırasında 12 puanlı Lalelispor 12. 3 puanlı Alemspor son sırada yer aldı.

2.YARININ İLK MAÇLARI ŞÖYLE:
Lalelispor-Akgünspor
Manisa Yörükspor-Selvilitepespor
Karaoğlanlı-Murat Germen
Alemspor-Ayyıldız
Dış Mahalle Yıldırımspor-1975 Maltaspor
Ulucamispor-Çatalköprü

B-GRUBUNDA ZİRVE KARIŞIK
Puan tablosuna baktığımızda bir birine en yakın takımlar B-Grubunda yer aldı. Kayalıoğluspor 22 puanla ilk yarıyı lider tamamladı. Aynı puana sahip Gördes Güneşlispor averajla liderin ardından ikinci sırada yer aldı. Grupta Süleymanlı Belediyespor 20, Sotesspor 19, Hacırahmanlı ise 18 puanla zirveyi takip eden takımlar oldu.
Saruhanlı Yılmazspor ve Karabulutspor grupta en az puan sevinci yaşayan takımlar oldu.

2.YARININ İLK MAÇLARI ŞÖYLE:
A.Çağlayanspor-Sotesspor
S.Yılmazspor-Halitpaşa Bel
Süleymanlı Bel-Karabulutspor
A.Yıldırım-Gördes Güneşli
Kayalıoğlu-Paşaköyspor

KULA ÜLKÜ EMİN ADIMLARLA
C-Grubunda 26 pana sahip Kula Ülküspor, ilk yarıyı en yakın takipçisi Killik Belediyespor‘un altı 3.sıradaki Selendi Belediyespor‘un 10 puan önünde tamamladı.
Salihlispor ve Sart Belediyespor son iki sırayı paylaşan takımlar oldu.

2.YARININ İLK MAÇLARI ŞÖYLE:
Yeşilyur Bel.Spor-Emirspor
Salihligücü-Keli Zaferspor
Sart Bel.Spor-Kula Ülküspor
Salihlispor-Çanakçıspor
Killik Bel.Spor-Demirci Bel.Spor

Evet; 54 takımın yer aldığı Süper amatör ve 1.Amatör Küme ikinci yarı maçları, merkez ve ilçelerde oynanacak olan karşılaşmalarla başlayacak. Somadaspor ekibi olarak tüm takımlara; hiç bir şeyin insan sağlığından daha değerli olmadığı, yere düşenin elinden tutup kaldıracağı, kazasız-belasız ve hak edenin kazanacağı, fair-play çerçevesinde ikinci yarı karşılaşmaları diliyoruz..
www.somadaspor.com

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN