Linyit Maden Spor Oryantring’de 20 Madalya İle Döndü

Linyit Maden Spor Oryantring’de 20 Madalya İle Döndü

Soma’mız adına Oryantring sporunda güzel haberler gelmeye devam ediyor..

29 Aralık 2019 tarihinde Akhisar’da Manisa genelinde 247 sporcunun katılımı ile  düzenlenen Manisa 1. Kademe Oryantiring İl Birinciliği yarışmasında Soma Linyit Maden Spor Kulübü olarak, 10,12,14,16,18,20 ve 21 yaş ve üzeri kız ve erkek kategorilerinde yarışan sporcularımız toplamda 20 madalya ile yarışmayı tamamladı.



Oryantring’de elde edilen başarının ardından Soma Linyit Maden Spor Kulübü Başkanı Orhan KARSLI, “Her anlamda bizi destekleyen Soma Kaymakamı Ahmet ALTINTAŞ’a ,Soma Belediye Başkanı Ali TULUP’a, Soma İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Vekili Dilek MERT’e ,Soma Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İsmail ERDİNÇ’e , emeği geçen oryantiring antrenörlerimiz Nursel DÜZDEMİR, İsmail Burak BİÇER ve Sılay MUTLU’ya teşekkür ederiz. Elde etmiş oldukları başarılarla oryantiring sporunda Soma’yı en iyi şekilde temsil eden sporcularımızı tebrik eder ve 2019-2020 sezonunda başarılarının devamını dileriz” dedi.


E 10 KATEGORİSİ

1. CEMALİ SARIKAYA

K 10 KATEGORİSİ

2. HALE TAŞKIRAN
3. AZRA DURU SARIVAZ

E 12 KATEGORİSİ

1. MUHAMMET ALİ KOCA
2. UMUT BOZBAY
3. BATUHAN AYVAZ BARUT

K 12 KATEGORİSİ

2. YAREN YAZICI

E 14 KATEGORİSİ

1. FURKAN GENÇ
2. ÖMER FARUK DEMİRTAŞ
3. MEHMET YILDIZ

K 14 KATEGORİSİ

1. İREM GİRGİN
2. BEREN EVDEĞİŞ
3. GÜLÇİN ÖZDEMİR

E 16 KATEGORİSİ

1. FERİDUN BENLİ
2. ÖZGÜR ÖZTÜRK

K 18 KATEGORİSİ

3. ZELİHA SILA ARSLAN

E 18 KATEGORİSİ

1. ŞEREF VOLKAN ALDEMİR
2. BERKAY GEVEN
3. ALPER ÖZTİN

K 21+

1. NALAN TUNCEL

Dereceye giren sporcularımızı kutluyor başarılarının devamını diliyoruz..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN